Ремонт на покриви, нови покриви - ПокривРемонти Ремонт на покриви

 Без почивен ден
08:00 - 20:00
 (+359) 0896 45 22 22
(+359) 0882 47 36 02
 pokriviuslugi89@abv.bg
 0882 47 36 02
 Най-доброто решение
за Вашия покрив

Ремонт на покриви

Покривът е основна съставна част на всяка сграда. Той я предпазва от вредните влияния на околната среда като вятър, дъжд, сняг. Всеки ремонт в жилището Ви е пряко свързан със състоянието на покрива. Преди всяка една ремонтна дейност трябва да се уверите, че състоянието на вашия покрив позволява да бъде извършена. В противен случай ще трябва да правите ремонта отново, което би Ви отнело допълнително време и финансови средства.

Ако забележите теч от Вашия покрив не пристъпвайте към дейността “направи си сам”. Някои щети могат да бъдат видимо на повърхността на покрива, но в последствие да се окаже, че проблемът е по - сериозен. Затова потърсете съвет от опитен и висококвалифициран персонал.

Нашата фирма разполага със специалисти, които определят степента и тежестта на увреждане на вашия покрив. Те оглеждат критичните области и предоставят цялостна оценка на състоянието на покрива, така че да се извърши правилната ремонтна дейност.

Преди да предприемете ремонт на покрив е добре да се съобразите с някои особености:

  • При изборът на материали трябва да се обърне внимание на качеството. Подборът на евтини консумативи почти винаги е свързан с по-големи разходи в последствие, защото се налага повторно извършване на ремонта;
  • Предпочитаният сезон за тази дейност е лятото. Лошите метеорологични условия през зимата биха допринесли за невъзможността да бъде ремонтиран покривът качествено;
  • Изборът на фирма е от съществено значение. Едно от основните условия, които трябва да имате към изпълнителя е да дойде и на място да огледа щетите. Всяка оценка, направена по телефона е несериозна и трябва да Ви насочи към избор на друга фирма.

Фирма Покрив Ремонти е специализирана в изграждането на покривни конструкции. Служителите ни са с дългогодишен опит в бранша и са обучени да извършват разнообразни ремонти дейности:

Заедно с това ние Ви предлагаме:

  • експресни огледи до 2 часа;
  • гаранция за извършените услуги - до 15 години;
  • качествени материали;
  • ремонтни дейности на територията на цялата страна.